Aktuellt

Alfa tandvårdskliniken kan stolt presentera en ny hemsida!

Våra tjänster

Vår erfarna personal erbjuder behandlingar inom följande områden:

Allmäntandvård: Detta inbegriper undersökningar, vanlig fyllningsterapi samt puts och polering.

En förutsättning för en korrekt behandling är en ordentlig undersökning! De skador och avvikelser vi hittar diskuteras med dig och olika behandlingar föreslås. Idag tittar vi inte endast efter karies och tandlossning, utan har en helhetssyn, där olika besvär från andra regioner kan visa sig i munhålan. Vanliga fynd är gnissling pressning av tänder som ofta ledertill huvudvärk. Behandlingen består av en bettskena som bäres på natten. Vi tillverkar också skenor vid besvär med snarkningar (kräver dock remiss)

Estetisk tandvård: I detta område gör vi allt från tandblekningar , tandfärgade fyllningar, till mer omfattande behandlingar i form av fasader - kronor där resultatet kan bli det utseende du alltid har önskat dig!

Protetik: Inom området protetik gör vi allt från enstaka kronor, där man förser en tand med ett starkt hölje när tanden är mycket skadad, till omfattande bettrekonstruktioner för att åter få en bra bettfunktion . Även olika former av avtagbara proteser ingår i detta fält.

Implantat: Vi har stor erfarenhet av implantat, där man ersätter 1 saknad tand, eller saknade tänder i ett större område med fast förankrade skruvar och fastsittande tandersättningar.

Tandhygienistbeh.: Vår duktiga hygienist Jana, tar hand om dig som är i behov av lite extra hjälp med myngygienen eller lider av tandlossning

Akuttandvård: Givetvis tar vi hand om dig så snabbt som möjligt om du skulle få besvär! Oftast inom någon timme från det att du ringer...

Hitta hit

Östergatan 29, 281 32 Hässleholm

 

Svårt att hitta hit? Vi hjälper dig!

Använd kartan här nedan eller ta hjälp av vår kontaktsida.

Alfa Tandvårdskliniken

Östergatan 29
Hässleholm 281 32
Tel: 0451 - 100 50
Email: abcare@telia.com

Webbplatsen ligger i Framkant och drivs av SpaceLoops CMS v.3.5.4